özDİYARBAKIR - Mardin’in Mazıdağı ilçesine bağlı Gümüşyuva Mahallesi’nde bir çiftçi, sabah saatlerinde tarlasına giderken üzüm bağlarının arasında bir yılanla karşılaştı. Sürpriz karşılaşmayı cep telefonu kamerasıyla kaydeden çiftçi, o anları sosyal medyada paylaştı.

Mazıdağ Yılan

Oldukça uzun olduğu gözlenen yılanın, üzüm bağları arasında bir süre dolaştıktan sonra gözden kaybolduğu belirtildi. Görüntüler mahallede tedirginliğe yol açarken, bazı vatandaşlar yılanın zehirli olup olmadığı konusunda endişe duyduklarını ifade etti.

Baklavada kullanılacak tonlarca küflenmiş ceviz ele geçirildi Baklavada kullanılacak tonlarca küflenmiş ceviz ele geçirildi

Yılanın doğaya ait bir canlı olduğunu hatırlatan uzmanlar ise, özellikle kırsal alanlarda bu tür karşılaşmaların normal olduğunu, ancak dikkatli olunması gerektiğini belirtiyor.

Muhabir: Seyfettin EKEN