özDİYARBAKIR / ÖZEL HABER - Diyarbakır Sur Özel Eğitim Meslek Okulu, 10 Nisan Polis Haftası kapsamında anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan ziyarette öğrenciler hem polislik mesleği hakkında bilgi aldı hem de çeşitli birimleri yakından tanıma fırsatı buldu.
Öğrencilerden Emniyet’e kutlama
Ziyarette özel eğitim öğrencileri emniyet personeliyle sohbet etti, polislik mesleğine dair merak ettikleri soruları sorma şansı yakaladı. Öğrencilerin bu anlamlı günde yanında olan Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü personeli, samimi ve sıcak karşılamalarıyla takdir topladı.
Teşekkür mesajı
Okul yönetimi adına yapılan açıklamada, ziyarette öğrencilere destek olan isimlere özel teşekkür edildi: “Bu güzel organizasyonda öğrencilerimize destek olan değerli velimiz Atilla Bey’e, emniyet müdürlüğü Toplum Hizmetleri Sorumlusu Polis Memuru Sayın Meltem Hanım’a, Mobese Birimi’nde bilgilendirme yapan Amir Muzaffer Bey’e ve diğer tüm ilgili birimlerde görevli emniyet personeline teşekkür ederiz.”
Ziyaret boyunca öğrencilerin yüzündeki mutluluk ve heyecan, etkinliğin anlamını bir kez daha ortaya koyarken, Polis Haftası'nın bu özel buluşmayla daha da anlam kazandığı vurgulandı.