NE OLDU SANA AMERİKA 1 CENAZEYE 30 BİN DOLAR

Dünyayı dize getirmeye çalışan Amerika, Ne oldu Milyonlarca Bomba Füze İcat ederken Şimdilerde dünyayı saran bu Korona denen Virüse karşı bu kadar çaresiz kaldın.

Bütün gücünü ve çalışmalarını insanları öldürmek rant sağlamak için harcadığı Füze ve bombaları icat edeceğine birazda Kendi insanlarının sağlığına harcasaydın şimdi bunlar başına gelmezdi beklide.

Korona Virüs denen illete karşı binlerce vatandaşını kaybeden Amerika Şimdilerde bu hastalıklardan ölen vatandaşlarından 30 bin dolar mezar parası alıyor, Yetmiyormuş gibi Amerika’da yaşayan siyahi Amerika vatandaşı olan ve Afrika veya başka ülkelerden gelen vatandaşlara yardım etmemek için elinden geleni yapıyor.

Amerika’da ölü sayısı 42000 binlere dayandı, daha ne kadar vatandaşı ölecek bunu da Allah bilir.

Hani Dünyanın en güçlü devletiydin, Hani kimse sana kafa tutamazdı, Bu haince davranışların için Suriye’de, Irak’ta, Filistin’de ve daha bir çok ülkede İnsanların canı üzerinden para kazanmak için binlerce masum insanın üzerine gönderdiğin uçakların, Bombaların, Füzelerin İntikamıdır bu Virüs.

Bunu unutma Amerika bugüne kadar masum Müslümanların sayısının iki katı senin yüzünden ölen vatandaşların ölmeden bu Virüs belası üzerinden kalkmayacak.

Bir laf vardır, ‘’Gururlanma Padişahım senden büyük Allah var.’’ İşte Şimdi Bu virüs Allahın sizlere gönderdiği bir beladır.

Bunuda Unutmayın bakın bu Korona bitecek İnşallah, Yüzlerce Gayri Müslüm İslama dönecek, ve Müslüman olacak.

Dünyada kaç kişi öldü, İtalyada 23.000, İspanya 22.000, Amerika 42.000, Fransa 20.000, İran 3160, Çin 3318, İngiltere 16.000, Birleşik Arap kırallığı 17.000, Türkiye 2.017, Dünya genelinde ölenlerin sayısı 150.000 olarak görülüyor.

Vatandaşlar sakin olması gerekir Türkiye Yapılan çağrılara karşı insanların bu çağrılara ve 14 kurala uyduğu taktirde Allahın izniyle en kısa zamanda bu illetten kurtulacak.

Bu günler siyaset zamanı değil bu beladan kurtulma zamanıdır, Her zaman birlikten kuvvet doğar.