İSLAM DÜŞMANI AMERİKA - (Fahrettin Kanat'ın Yazısı)

Amerika her zaman İslam üzerinden oyunlar oynamış.

Bu sefer Afganistan’daki Müslümanlar üzerinden oyunlar oynamaya başladı.

Amerika bir zamanlar Afganistan’daki Taliban’ı yok etmek için Afgan hükümetine silahlar verirken, Askerlerini çektikten sonra bu defa Taliban’la anlaşmaya çalışıyor.

Yıllarca Afganistan’ın iç işlerine karışarak Afganistan’ı ikiye böldü, Bu savaşın bitmeyeceğini anlayınca bu defa askerlerini çekerek Hükümet yanlılarıyla Taliban’ı karşı karşıya bıraktı.

300 bin Afganistan ordusuna karşı 75 bin Taliban yanlıları amaçlarına ulaştı.

Afgan Ordusuna verdiği binlerce araç ve silah bu defa Taliban’ın eline geçti.

Taliban esasında insan katili ve kendi vatandaşlarını gözünü kırpmadan katleden bir aşirettir.

Kendisine karşı olan Kadın, Genç, Yaşlı demeden televizyonlar karşısında katleden ve bunu bütün dünyaya gösteren bir aşirettir.

Kendilerini Şeriatçı olarak empoze etmeye çalışan bu insanların Şeriat taraftarı olacak bir yanları yok bence.

Şeriatın hiçbir zaman masum insanların ölmesi için talimat verdiği görülmemiştir.

Allah Allah diye Salavat getireceksin, Diğer yandan Allahın yarattığı ve canlarını sadece Allahın alabileceği insanları suçsuz katledeceksin.

Afganistan’daki Devlet yanlıları ve Taliban askerleri ne zaman bu oyunun bir Amerikan oyunu olduğunu anlayacak.

Müslüman Müslüman’ı öldürüyor sonra arkasından Allahu Ekber diyor.

Dış Devletlerin, Başta Amerika, İsrail, Fransa,  İngiltere, Yunanistan gibi İslam düşmanları Devletlerin tek amacı Müslümanları ortadan kaldırmak.

Ne yazık ki bu olaya Türkiye haricinde hiçbir İslam ülkesi en ufak bir ses çıkaramıyor.

Afganistan’da şimdiden Taliban Askerlerinin insanları katlettiklerini görüyoruz.

İnsanlar Afganistan’dan kaçmak için her türlü yolu deniyor, Binlerce insan Uçakların Kanatlarına sarılarak bu ülkeden kaçmak isterken Uçaktan düşen insanları kimse görmemezlikten gelemez.

Her türlü oyunuyla Türkiye’yi yıkmak isteyen Amerika ve onun Komutanı İsrail bu defa Mülteci akınıyla Türkiye’yi yıkmaya çalışıyor.

Amerika; Türkiye bu oyuna gelmeyecek, bu oyununda boşa çıkacak, Tıpkı bu güne kadar yaptığın oyunlar gibi.