İNTERNET HABERLERİNE İNANMAYIN - (Fahrettin Kanat'ın Yazısı)

İnternette ve bazı haber siteleri sırf sayfalarına çok insanın girmesi için yalan haberle vatandaşların kafasını karıştırıyor.

Bu gün facebook ta bir internet sayfası bir haber atmış; “5 litrelik sıvı yağ fiyatları 70 TL altına düşsün”.

İkinci bir haber “Emeklilere hayırlı olsun çift maaş alacaklar’’.

Diğer bir haber; “FİYATI 20 Liraya düştü Ay çiçek Yağı alacaklar dikkat’’.

Dolar 18’den 10 TL’ye inince ‘’malı 18’den aldım, neden indirim yapayım’’  diyenlere; 10 liradan aldığınız malı 18’den satmayı biliyorsunuz ama? İndirim yapmak zorundasınız; .

“Son iki yılda kesilen paraları geri alabilirsiniz! Hemen başvurun.

Biri de atmış Elektriğe % 150, Memura emekliye verdiğine bakın % 2,5.

Vatandaşların bu kadar saçma haberler kesinlikle kulak asmasın bunların hepsi yalan haber, İnternet aracılığıyla çok cazip gelen mallar satılıyor bunların hepsi sahtekarların işi, Düşünün adam İnternette, Bir kilo sucuğun kilosuna 33 lira diyor, ne yazık ki buna inanan vatandaşlar var, bunun gibi haberlere kanmayın, bunlar vatandaşın cebini boşatmak için yapılan oyunlardır.

Bir de şimdi başlamışlar kapıda ödeme, ister kapıda peşin öde istersen kredi kartıyla öde diye mesajlar var, İstediğiniz bir eşya varsa açıp görme gibi bir lüksünüz yok, Gelen Kargo görevlisi de ister istemez açmanızı kabul etmez, parayı ödedikten sonra istediğiniz malı o kutuda bulamazsınız.

İnternette dürüst çalışan firmalar vardır mutlaka mümkün oldukça bu firmalarla alış veriş yapın, sonra hüsrana uğrarsınız.