HRİSTİYANLARIN YENİ OYUNU - (Fahrettin Kanat'ın Yazısı)
- 04-01-2022 08:19
Bir zamanlar sokakları parkları gezerek sahipsiz veya ailesi yanında olmayan 10-12 yaşlarındaki çocuklara hediye ve para vererek kandırmak isteyenler bu işte başarılı olamayınca şimdi İnternet kanallarının altına insanları kandırmak için böyle yazılar yazıyorlar.
İslam aleminin İnandığı tek bir kitap vardır, oda Allah tarafından son Peygamber Hz. Muhammed’e (s.a.v.) gönderilen Kur’an-ı Kerim’dir.
Müslümanlar hiçbir zaman Allahın gönderdiği kitabı inkar etmemiş, Müslüman için Zebur, Tevrat ve İncil de Allah tarafından o devirdeki Peygamberlere gönderilen Kutsal kitaptır.
Hiçbir zaman bu kutsal kitapları inkar etmedik ve edemeyiz.
Hıristiyanların Korktuğu tek şey İslam aleminin gittikçe çoğaldığı, bu çoğalma onlara korku vermeye başladı.
Yalnız bunu çok iyi anlamaları gerekir, Zebur, Tevrat ve İncil de yazılan Allahın emirleri zaten Kuranda yazılmaktadır.
Hazreti Musa’nın, Hazreti İsa’nın yaşadıklarını ve Hazreti İsa’nın Dünyaya gelişini Gelişinin nasıl olduğu, Annesinin kim olduğu Hazreti İsa’yı nasıl dünyaya getirdiği, Meryem ananın kocası olmadan bu çocuğu nasıl getirdiği, gelişini haber veren Cebrail’i ve bunun bir Allahın hikmeti olduğu hepsi kuranda var zaten, Müslümanların Tevrat, Zebur ve İncil gibi kutsal kitaplara ihtiyacı yok, bunu anlamaları lazım.
Korkmayın Müslümanlar sizin gibi Kuran’ı internet sayfalarında inanç meselesi etmez, bu gibi olaylara da tenezzül etmez, Bütün insanlar Allahın yarattığı Kullardır, Müslümanlar hiçbir zaman bir ayırım yapmaz, Herkes inandığı Dini İnandığı Kitabı okumakta serbesttir, Müslümanlarda sizin gibi zorlama yoktur, İnanın Hıristiyan halkı, Siz Kuran’ı Kerimi bir okusanız her şeyi çok iyi anlayacaksınız.