UMUT PARTİSİ DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt, 21 Ekim "Dünya Gazeteciler Günü" vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı

UMUT PARTİSİ DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt, 21 Ekim "Dünya Gazeteciler Günü" vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Bozkurt mesajında; "Demokrasimizin vazgeçilmezi olan ülkemizin her köşesinde özverili çaba ve çalışmaları ile mesai mefhumu gözetmeden topluma haber ve bilgi akışı sağlayan gazetecilerimize minnettarız. Gazetecilerimizi sadece özel günlerde değil onları her daim hatırlamalı, sorun ve sıkıntılarının da göz ardı edilmemesi gerekir. Günümüzde gazetecilerin sorunlarının her geçen arttığına, üzerlerindeki baskıların fazlalaştığına, birçok gazetecinin gazetecilik mesleğini icra edememesine ve çalışamamasına şahit oluyoruz.  Gazetecilerimizin, tarafsız ve ilkeli haber yapabilmelerini sağlamak elzem ve önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarlık ile çalışan basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü kutlar, meslek hayatlarında kendilerine başarılar dilerim." dedi. (HABER MERKEZİ)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...
ÇOK OKUNAN HABERLER