EMEKLİ AMİRALLERE DESTEK - (Fahrettin Kanat'ın Yazısı)

12 Nisan günü Fox TV’de CHP’li Özgür Özel’in bir konuşmasını dinledim, Emekli Amiralleri öyle bir anlatıyor ki, bir nevi kahraman gibi

EMEKLİ AMİRALLERE DESTEK - (Fahrettin Kanat'ın Yazısı)
12 Nisan günü Fox TV’de CHP’li Özgür Özel’in bir konuşmasını dinledim, Emekli Amiralleri öyle bir anlatıyor ki, bir nevi kahraman gibi.

Bakın buna çok dikkat edin, zaten bu TV Kanalı devamlı Hükümet aleyhine haber yapmaktan başka bir işi yok.

Bu Amiraller serbest kalırsa bunu da çok iyi bilin en kısa zamanda CHP saflarına geçecek ve seçimde de bu Amiraller CHP’den Milletvekili adayı olarak gösterilecek.

Peki sorarım bu Amiraller eğer o kadar anlattığın gibi 15 Temmuzda fedakarlık yapmış Darbenin önüne geçmiş kendilerini siper etmişse bu bildiri ne demektir, Emekli olmuşsun, bir derdin varsa gir bir Partiye fikrini açıkça söyle veya bir televizyon kanalına git o kanalda derdini anlat, Ama Sakın Darbe olacak gibi gece yarısı bildiri açıklama.

Türkiye Darbelerden çok çekmiş bir ülke Dünyanın en çok darbe gören ülkesi olarak bizler bir daha ne Darbe nede darbe kelimesini  duymak istemiyoruz.

15 Temmuzda kimlerin fedakarlık yaptıklarını gördük, Partilerin odalarına saklanan Milletvekilleri gibi değil, Sokaklara çıkıp canını feda edercesine Tankların altına yatan vatandaş ve Canlarını feda eden o Vatan Askerleri ve Vatan Subayları, Bu vatan için canını feda Kahraman Polisler gibi.

Her gün bu Kanal, Açlık ve yoksulluk, haberleri vermeden duramıyor.

Dünyada yalnız Türkiye’de değil, Dünyanın bütün ülkelerinde açlık, İşsizlik, Yoksulluk var.

Dünya Lideri Amerika’da bile işsizlik, açlık had safhada.

Her program açılışında AK Parti’sine muhalif olan 3 veya 5 Esnaf ve Çiftçiyi konuşturarak Devlet düşmanı Gazete manşetlerini göstererek kendini öne çıkarmaya çalışan bu kanal’ın Devlet düşmanı olduğunu herkes biliyor.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...
ÇOK OKUNAN HABERLER