Diyarbakır'ın İlçe Belediyesinde çalışanlara tarihi zam

Kocaköy Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumlu sonuçlandı. En düşük maaş şaşkınlık yarattı.

Diyarbakır'ın İlçe Belediyesinde çalışanlara tarihi zam
Öz Diyarbakır - Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde, belediyeye bağlı Personel AŞ çalışanları için yapılan toplu iş sözleşmesi (TİS) görüşmeleri mutlu sonla tamamlandı.
Belediye-İş Sendikası ile Kocaköy Belediyesi arasında sağlanan anlaşma kapsamında, işçilere enflasyonun üzerinde maaş artışı yapılarak en düşük ücret 50 bin TL’ye yükseltildi.
Belediye-İş Sendikası Başkanı Mehmet Salih Gezen ve yönetimi, süreci başarıyla tamamlayan başta Eş Başkanlar Hanım Altındağ ve Mehmet Şık olmak üzere tüm belediye yöneticilerine teşekkür etti.
Gezen, göreve geldikleri günden bu yana işçilerin haklarını ön planda tutan belediye yönetimine, emekçiler adına minnettarlıklarını dile getirdi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER