Diyarbakır’da yüz güldüren proje

 Diyarbakır’ın Hazro kaymakamlığına atanan Doğukan Koyuncu vatandaşların yüzlerini güldüren projeler yapmaya devam ediyor.

Diyarbakır’da yüz güldüren proje

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Ağustos ayında Diyarbakır'ın Hazro Kaymakamlığına atanan Doğukan Koyuncu, ilçeye geldiği günden itibaren tespit ettiği sorunları teker teker çözerken, vatandaşlara daha iyi hizmet etmek için de sürekli projeler yapıyor.  

  Atandığı günden itibaren mahalle mahalle, köy köy gezerek birebir insanların gönüllerine dokunup dertlerini ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Doğukan Koyuncu, 'Hoşgeldin Bebek' projesiyle ilçe merkezi mahalle ve köylerde yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek hediye paketleri veriyor. Kaymakam Koyuncu, zengin fakir gözetmeden doğan her bebeğin evini ziyaret ederek hediye sepetini ikram ediyor. (İHA)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...
ÇOK OKUNAN HABERLER