metrika kodu

BİSMİL HALKI İFTARDA BULUŞTU

Bismil Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca haftanın Cuma ve Cumartesi günleri düzenlenen Gönül sofrası iftar yemeğinde binlerce vatandaş bir araya geliyor

BİSMİL HALKI İFTARDA BULUŞTU
Bismil Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca haftanın Cuma ve Cumartesi günleri düzenlenen Gönül sofrası iftar yemeğinde binlerce vatandaş bir araya geliyor.

İftar Yemeğine Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, Belediye Müdürleri, Kurum müdürleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Hükümet konağı önündeki cadde de düzenlenen ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği 2000 kişilik gönül sofrası iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Gerçekleştirdiği hizmetler ve getirdiği yatırımlarla halkın takdirini toplayan Bismil Belediyesi, ramazan ayı boyunca sokak iftar sofralarında halk ile bir araya gelerek ardından bir birinden güzel sanatçılar eşliğinde Bismil halkına güzel bir ramazan akşamı geçiriyor.

Bismil halkının birlik ve beraberliğinin en güzel örneğini bu yemekte gördüklerini gelecek yıllarda da devam ettireceklerini belirten Bismil Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, "Gerçekleştirdiğimiz "Gönül Sofrası " iftar yemeğinde binlerce vatandaşımızla bir araya gelmekten onurluyuz, gururluyuz. Gerçekten yemeğimiz büyük ilgi gördü ve bu bizi ayrıca mutlu etti. Allah hepinizden razı olsun. Niyetlerimiz kabul olsun. Rabbim bizleri nice Ramazanlara ve bayramlara eriştirir inşallah" dedi..

İftar yemeğin sonrası Murat Belet’in sahne aldığı halk konserine yoğun katılım olduğu görüldü.   İhsan ÖZDEMİR

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ