BAĞLAR BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA KUR’AN-I KERİM DERSİ
Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, dini eğitim alanında belediyenin Kadın ve Aile Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Solin Çocuk Oyun Evi ve Kardelen Kadın Evindeki 4 merkezde çocuklara yö
![BAĞLAR BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA KUR’AN-I KERİM DERSİ](https://www.ozdiyarbakirgazetesi.com/images/haberler/2020/03/KURAN.jpg)
- 11-03-2020 09:16
Başkan Hüseyin Beyoğlu, belediye tarafından ilk kez başlatılan dini eğitimin temel bir gereksinim olduğunu söyledi. Başkan Beyoğlu, göreve geldikten sonra milli ve manevi değerlere bağlı şuurlu bir nesil yetiştirmek amacıyla başlattıkları eğitime destek faaliyetlerinde önemli bir aşamaya geldiklerini ifade etti.
Kur’an kurslarındaki temel eğitimin önemine dikkat çeken Beyoğlu, ”Kurslarımız tüm vatandaşlarımızın hizmetine açıktır. Gayemiz şuurlu nesillerin yetişmesine vesile olmaktır. Kuaförlük kursunu tamamlayıp güzellik merkezi açan ya da işleten kursiyerlerimiz var. Yine çocuk gelişimi ve dikiş nakış kurslarını tamamladıktan sonra işletmeler tarafından istihdam edilen kursiyerlerimiz olduğunu biliyoruz. Bu merkezlerimizde sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunuyoruz. Vatandaşlarımızı bu merkezlerimize bekliyoruz" dedi. (HABER MERKEZİ)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...