Amed Sportif Faaliyetler’den TFF’ye İstifa Çağrısı
Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, Bursaspor ile Amed Sportif Faaliyetler arasında oynanan müsabakada yaşanan saha ve tribün olayları sonrası Bursa temsilcisinin yeterli neden
![Amed Sportif Faaliyetler’den TFF’ye İstifa Çağrısı](https://www.ozdiyarbakirgazetesi.com/images/haberler/2023/03/AMED-1.jpg)
- 08-03-2023 18:20
TFF 2. Lig Beyaz Grup 25. haftasında oynanan Bursaspor - Amed Sportif Faaliyetler maçında yaşanan saha ve tribün olayları sonrası TFF, dün yaptığı açıklamayla Bursaspor'u, 'çirkin ve kötü tezahürat', 'saha olayları', 'merdiven boşluklarının boş bırakılmaması' ve 'talimatlara aykırı hareketi' sebepleriyle PFDK'ya sevk etmişti.
Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım ise sevk maddelerini yetersiz bularak TFF yönetimi, Disiplin Kurulu ve MHK'ya istifa çağrısında bulundu. İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...