Aküzüm, sağlık çalışanlarıyla buluştu

HAK-İŞ Diyarbakır İl Başkanı ve Öz Sağlık İş Şube Başkanı Mehmet Aküzüm, iftar programının ardından sağlık emekçileriyle önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Aküzüm, sağlık çalışanlarıyla buluştu

özDiyarbakır Haber - HAK-İŞ Diyarbakır İl Başkanı ve Öz Sağlık İş Şube Başkanı Mehmet Aküzüm, iftar programının ardından üyeleriyle bir araya geldi. Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi çalışanlarıyla buluşan Aküzüm, çalışanların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

Çalışanlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Aküzüm, sendika olarak her zaman üyelerinin yanında olduklarını vurgulayarak, “Her fırsatta üyelerimizle buluşmaya, sorun ve taleplerini dinlemeye devam edeceğiz. İftar sonrası da çalışmalarımızı ve temaslarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Bu buluşmanın, sağlık çalışanlarının beklentilerinin daha iyi anlaşılması açısından önemli olduğu ifade edilirken, Aküzüm’ün çözüm odaklı yaklaşımı takdir topladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ