10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde TGS, Diyarbakır'da Temsilcilik Açtı

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS), Diyarbakır'da yeni bir temsilcilik açarak bölgedeki gazetecileri bir araya getirdi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde TGS, Diyarbakır'da Temsilcilik Açtı

Dilek AKİN - Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Diyarbakır’a temsilcilik açtı. Açılışta konuşan Genel Başkan Gökhan Durmuş, gazetecileri örgütlenmeye ve halkın haber alma hakkı için birlikte mücadele etmeye çağırdı.

TGS’nin Bölge Temsilciliği merkez Yenişehir İlçesi’nin Ofis semtinde düzenlenen kokteyl ile açıldı. Açılışa çok sayıda gazeteci katıldı.

 

Açılışta konuşan ve sendikanın tüm gazetecilerin evin olduğunu ifade eden TGS Başkanı Gökhan Durmuş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günün de temsilcilik açmalarının önemine değinerek, gazetecileri örgütlenmeye ve halkın haber alma hakkı için birlikte mücadele etmeye çağırdı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...
ÇOK OKUNAN HABERLER