USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

JANDARMADAN 'EVDE KAL TÜRKİYEM’ ÇAĞRISI

JANDARMADAN 'EVDE KAL TÜRKİYEM’ ÇAĞRISI

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede salgın haline gelen korona virüs nedeniyle vatandaşlara evde kalmaları yönündeki bir çağrı da  Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığından geldi

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede salgın haline gelen korona virüs nedeniyle vatandaşlara evde kalmaları yönündeki bir çağrı da  Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığından geldi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, anonslar ve araçların üzerlerine ekledikleri tepe lambalı yazı paneli ile vatandaşlara evlerinde kalmaları konusunda uyarıda bulundu.
“Biz sizin için dışarıdayız, siz de hepimiz için evde kalın”
Ekipler gezici araçtan yaptıkları anonsta, “Özellikle 65 yaş ve üstü kronik rahatsızlığı bulunan büyüklerimizin dışarı çıkmamalarını önemle rica ediyoruz. Biz sizin için sokaktayız, siz de hepimiz için evde kalın” derken, araçların üzerinde bulunan tepe lambalı yazı paneline ise "Evde kal Türkiyem, evde kal Diyarbakır, hayat eve sığar" yazısı yazıldı.

Jandarma ekipleri yaşlıların yardımına koştu
Türkiye’de 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların sokağa çıkmaları yasaklandı. Sokağa çıkamayan yaşlıların imdadına jandarma ekipleri koştu. Hani İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı köylerde vatandaşlara gıda kolisi dağıttı.
İhtiyaçları giderilen vatandaşlar, jandarma ekiplerine teşekkür etti. İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...