USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Ekmeğe zam!

Ekmeğe zam!

Iğdır'da ekmek fiyatlarına zam geldi. Fırıncılar tarafından yapılan zamla birlikte 200 gramlık ekmek 6.50 TL'den 8 TL'ye satılmaya başlandı.

Iğdır'da ekmeğe zam yapıldı. 6 buçuk lira olan 200 gramlık ekmek, bugünden itibaren 8 liradan satılacak.

Fırıncılar, un, maya, elektrik ve diğer giderlerin fiyatlarındaki aşırı artışlar sebebiyle zam yapmanın kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Market alışverişi yapan bir yurttaş, "Ekmek fiyatları artmış, gramajların da düştüğünü biliyoruz. 8 lira olmuş bir ekmek. Ekmek fiyatlarının nereye varacağını kestiremiyoruz" diye konuştu.

Fırında çalışan bir yurttaş ise, "Artan fiyatlar, maliyetler yüzünden ekmeğin fiyatı 8 liraya çıktı. Ekmek 200 gram ancak kurtarmıyor. Vatandaş haklı, bir şey diyemiyoruz. Maliyetler yükselince mecbur zam geldi yapacak bir şey yok" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...