USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Diyarbakır dahil 22 ilde PKK operasyonu

Diyarbakır dahil 22 ilde PKK operasyonu

Diyarbakır'ı da kapsayan 22 ilde PKK elemanlarına yönelik "Bozdoğan-1" operasyonunda 179 kişi gözaltına alındı. Operasyonda ruhsatsız silahlar ve yasaklı yayınlar da ele geçirildi.

Dilek AKİN - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 22 ilde PKK elemanlarına yönelik "Bozdoğan-1" operasyonunun düzenlendiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya, Adana, Antalya, Aydın, İstanbul, İzmir, Kars, Mersin, Osmaniye, Ardahan, Batman, Bursa, Bitlis, Diyarbakır, Düzce, Erzurum, Gaziantep, Kırşehir,  Manisa, Muş, Şırnak, Uşak ve Van’da düzenlenen “Bozdoğan-1” operasyonlarında 179 şüphelinin yakalandığını ifade etti.

Yerlikaya, operasyonlar sonucu; ruhsatsız tabancalar, çok sayıda yasaklı yayın ve dijital materyale el konulduğunu belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...