USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Diyarbakır’da DİSKİ’nin çalışmaları sürüyor

Diyarbakır’da DİSKİ’nin çalışmaları sürüyor

Diyarbakır’da DİSKİ yeni yerleşim alanlarında altyapı ve içme suyu şebeke çalışmalarını sürdürüyor

 

MEHMET EMİN YUKUŞ – ÖZ DİYARBAKIR - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kayapınar ilçesi Talaytepe mahallesinde içme suyu ve altyapı proje çalışmaları yürütüyor.

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, yeni yerleşim alanlarında altyapı ve içme suyu şebeke çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda DİSKİ ekipleri, Talaytepe mahallesinin yeni yerleşim yeri yapılan kısımlarında 3 bin 223 metre içme suyu şebeke hattı ile 2 bin 366 metre kanalizasyon terfi hattı döşüyor.

 

Teknik personellerden bilgi aldı

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, çalışma yapılan alanlarda incelemelerde bulundu, teknik personelden projenin geldiği aşamalar hakkında bilgi aldı.

Kentin, modern ve konforlu bir altyapıya kavuşmasını sağlamak için sorunlu olan bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını aktaran Tutşi, DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek gerekli adımları attığını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...