USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Diyarbakır'da 320 kilo toz esrar ele geçirildi

Diyarbakır'da 320 kilo toz esrar ele geçirildi

Hazro ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda jandarma ekipleri büyük bir uyuşturucu miktarını ele geçirdi.

 

Mahir YÜKSEL - Hazro ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda jandarma ekipleri büyük bir uyuşturucu miktarını ele geçirdi.

 

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen başarılı bir operasyonda, iki araçta toplam 320 kilo toz esrar bulundu. Elde edilen uyuşturucu maddelerin yanı sıra, çeşitli suç malzemeleri de ele geçirildi.

 

Şüpheliler Gözaltında

Jandarma ekiplerinin Çiftlibahçe köyü yolunda durdurduğu araçlarda yapılan arama sonucunda, 320 kilo toz esrarın yanı sıra suç unsurları da bulundu. Olayla ilgili olarak araçta bulunan üç şüpheli, A.Y., H.T. ve B.S., gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

 

Bu operasyon, Diyarbakır'daki uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının bir parçası olarak dikkat çekiyor. Jandarma ekipleri, bölgede benzer operasyonların devam edeceğini duyurdu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...