?>

Yetimler Vakfı Diyarbakır'da yüzlerce çocuk sevindirdi

Yetimler Vakfı, 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü münasebetiyle Ramazan Bayramı öncesi Diyarbakır'da yüzlerce çocuğun giyim ihtiyacını karşıladı.

DİYARBAKIR - 11 ay önce

Ahmet BEŞENK - Yetimler Vakfı, 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü münasebetiyle Ramazan Bayramı öncesi Diyarbakırlı yüzlerce çocuğun giyim ihtiyacını karşıladı.
İhtiyaç sahibi yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik gıda, ayni ve nakdi yardım çalışmalarında bulunan Yetimler Vakfı, her sene olduğu gibi bu senede Ramazan Bayramı öncesinde Dünya Yetimler Gününde yetim çocukların sevinmelerine vesile oldu.
Eğitim-öğretim faaliyetlerinin başladığı dönemlerde kırtasiye, kış mevsimi başlangıcında bot ve mont, her ay düzenli dağıtılan yetim aylıklarının yanında bayram öncesinde de çocukların giyim ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşılayan Yetimler Vakfı, Diyarbakır'da yüzlerce çocuk için yetim giydirme çalışmasını başlattı.
Geçtiğimiz aylarda açılışı gerçekleştirilen Yetimler Vakfı'nın merkez Bağlar ilçesindeki şubede yürütülen yardım çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Kaynartepe Mahalle Temsilcisi Hicret Ay, hayırseverlerin desteklerini devam ettirmesi durumunda bu tür yardımları bayrama kadar devam ettirmeyi hedeflediklerini ifade etti.
 

‘Çocuk giydirme çalışmamızı başlattık’

Ay, "Yetimler Vakfı olarak yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yetim giydirme programı kapsamında Ramazan Bayramı öncesi şehrimizdeki yetimleri sevindirme adına çocuk giydirme çalışmamızı başlattık. Hayırseverlerin destekleriyle yürüttüğümüz bu çalışmayla inşallah yüzlerce minik kardeşimizin ve ailelerinin sevincine ortak olacağız." dedi.
Hayırseverlere teşekkürlerini ileten Ay, "Bu yardım çalışmasında desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlere teşekkürlerimizi iletiyoruz. Allah kendilerinden razı olsun. Bağışçılarımızın desteklerini sürdürmesi halinde bizler de Yetimler Vakfı olarak bayrama kadar yardımlarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.  
Haftanın Öne Çıkanları

Kayapınar'ın Eşbaşkan Adayı Cengiz Dündar: "Kayyım Rejiminin Hafıza Kırımına Karşı Direneceğiz"

2024-03-25 11:02 - DİYARBAKIR

Ramazan ayının 14. gün menüsü

2024-03-24 08:14 - GÜNDEM

Cizre'de yağmur felaketi: Hayat felç oldu!

2024-03-21 19:29 - BÖLGE

Malatya'da zincirleme kaza: 7 araç karıştı, 1 ağır 5 yaralı!

2024-03-19 20:20 - GÜNDEM

Maher Zain’den Diyarbakır’da konser

2024-03-24 14:15 - KÜLTÜR SANAT

Sahurda uzak durulması gereken besinler neler?

2024-03-18 12:52 - SAĞLIK

Bahar alerjisi kabusu: Gençler daha fazla risk altında!

2024-03-21 15:05 - SAĞLIK

Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ndan Newroz açıklaması

2024-03-21 11:44 - DİYARBAKIR

Bacak ağrınızın nedenini öğrenmeye geç kalmayın!

2024-03-24 10:12 - SAĞLIK

Bin yıllık kilise yok oluyor

2024-03-24 14:13 - KÜLTÜR SANAT

İlgili Haberler

2025 Diyarbakır Ramazan İmsakiyesi; İşte Diyarbakır'ın Sahur ve İftar Vakitleri

22:19 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da ilk teravih namazı kılındı

21:33 - DİYARBAKIR

Dicle Üniversitesi'nde Şubat Ayı Şehadet Ayı Programı düzenlendi

19:34 - DİYARBAKIR

28 Şubat mağduru öğretmen o günleri unutamıyor

17:11 - DİYARBAKIR

Eş Başkan Bucak: Kadına şiddetle mücadelede yeni dönem başlıyor

17:04 - DİYARBAKIR

Günün Manşetleri

Diyarbakırlı milli futbolcudan ilçesine anlamlı yardım

00:00 - SPOR

2025 Diyarbakır Ramazan İmsakiyesi; İşte Diyarbakır'ın Sahur ve İftar Vakitleri

22:19 - DİYARBAKIR

Diyarbakır Barosu’ndan Sözcü TV hakkında suç duyurusu

21:44 - GÜNDEM

Diyarbakır’da ilk teravih namazı kılındı

21:33 - DİYARBAKIR

Öcalan'ın çağrısı sonrası DEM Parti'de hareketli saatler

17:25 - GÜNDEM