?>

Komşu Olduğu Kadını Taciz Etti!

Ankara'da komşu olduğu kadını takip edip, taciz ve ölüm mesajları gönderen erkek gözaltına alındı. Kadın tarafından çekilen video sosyal medyada "Perihan Öldürülecek" etiketiyle gündem olmuştu.

GÜNDEM - 1 yıl önce

Ankara'da Perihan Ö., sosyal medyada paylaştığı videoda komşusu Muhammed K.'nin 1 yıldır kendisini saplantılı şekilde takip edip, taciz ve ölüm mesajları gönderdiğini söyleyerek yardım istedi. Muhammed K., polis tarafından gözaltına alındı.
 
Perihan Ö.'nün yardım talebinde bulunduğu video, sosyal medyada 'Perihan Öldürülecek' başlığıyla paylaşıldı. Perihan Ö. videoda, karşı apartmanda oturan Muhammed K. tarafından 1 yıldır düzenli olarak tehdit edildiğini söyleyerek, "Beni öldüreceğini, tecavüz edeceğini, beni sakat bırakacağını, bakıma muhtaç hale getireceğini söylüyor. Önce bir süre sahte hesaplardan yazdı. Sahte hesaplar olduğu için ciddiye almadım. Ancak daha sonra kimliğini açığa çıkarıp, dozunu artırarak üzerime geldi. En son 2 gün önce eşim işe gittikten sonra kapıma dayanıp, zile bastı. Elim ayağım titredi. Evin etrafında dolaştı. Arka bahçede dolaştı. Mutfağın camından beni seyretti. Karakola gittik, şikayetçi olduk. Ben ölmek istemiyorum. Ben haberlerde izlediğimiz kadınlardan bir tanesi olmak istemiyorum. Artık 1-2 ay sonra yolda arkamdan bıçak saplar ya da önümü keser bilmiyorum. Ben artık dayanamıyorum, ben ölmek istemiyorum, psikolojim bozuldu. Artık sokağa çıkarken korkuyorum, markete giderken korkuyorum" dedi.
 

DAHA ÖNCE DE ŞİKAYET ETMİŞ

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Perihan Ö.'yü koruma altına alırken, Muhammed K. de gözaltına alındı. Perihan Ö. ifadesinde de şüpheli Muhammed K.'nin saplantılı olarak kendisini takip ederek, tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu, bu konu hakkında 2023 yılında da polis merkezine giderek şikayetçi olduğunu ancak şüphelinin eylemlerine devam ettiğini belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Haftanın Öne Çıkanları

Üniversite mezunu Ramazan Hoca

2024-02-11 11:15 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da İzol Aşiretinin Muhteşem Düğünü

2024-02-12 12:25 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın İlçelerine Göre Nüfusu Açıklandı: İşte En Kalabalık İlçe!

2024-02-06 11:16 - DİYARBAKIR

Survivor All Star'da Şok Veda!

2024-02-08 11:20 - KÜLTÜR SANAT

İşte Bu Hafta Vizyona Giren Filmler!

2024-02-08 11:34 - KÜLTÜR SANAT

Survivor'da Acun konseyi neden terk etti ?

2024-02-07 08:13 - KÜLTÜR SANAT

Halit Aydın, Dicle Belediye Başkan Adayı Olarak Yola Çıktı!

2024-02-10 13:46 - DİYARBAKIR

Türkiye'nin İlk Astronotu Dünyaya Dönüyor

2024-02-07 18:45 - TEKNOLOJİ

Mardin nüfusu ne kadar? Mardin ilçelerinde nüfus kaç oldu?

2024-02-08 15:55 - BÖLGE

Gezeravcı'nın uzay seferi bitiyor!

2024-02-09 12:37 - TEKNOLOJİ

İlgili Haberler

O ilimizde sıcaklık rekoru kırıldı

05:58 - GÜNDEM

Karaya oturan kargo gemisi 13 saat sonra kurtarıldı  

05:55 - GÜNDEM

102 öğrenci zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

17:36 - GÜNDEM

Tüketici Hakem Heyetlerinden 2025'te rekor sonuç

17:25 - GÜNDEM

Dere kenarında roket parçası bulundu

15:59 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

 ABD, Yemen’e saldırdı; Trump Husileri 'vur emri'

23:16 - DÜNYA

Babacan: Ankara'da kurdun yanında hizaya girmedik

22:09 - DİYARBAKIR

Diyarbakır dahil 23 ilde uyuşturucu operasyonu; Çok sayıda tutuklama

15:50 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da kedilerin kuyrukları büyü için mi kesiliyor?

15:45 - ÖZEL HABER

Diyarbakır’da 5 bin TL’lik mucizevi bitkiye yoğun ilgi; Ağrılara ve cinsel güce iyi geliyor!

15:22 - ÖZEL HABER