?>

Kışlık ürünler raflardaki yerini aldı  

  Kahramanmaraş’ta konteyner iş yerlerinde kışlık sezonu açıldı. Havaların yavaş yavaş soğuması ile kışlık kıyafetler raflardaki yerini aldı.

GÜNDEM - 1 yıl önce

     6 Şubat depremlerinde iş yerlerini kaybeden Kapalı Çarşı esnafı, Ulu Cami Meydanında kurulan konteyner iş yerlerinde faaliyet göstermeye başlamıştı. Kış aylarının gelmesi ve havaların soğuması ile birlikte konteyner iş yerlerinde yazlık elbiseler yerini kışlık elbiselere bıraktı. Yaz sezonunu kapatan esnaf, raflarını mont, kazak, yağmurluk ve polar gibi giysilerle donatmaya başladı.
  “Kışlık ürünlerimizin hepsi hazır”
  Yazlık ürünlerle kışlık ürünlerin raflardaki yerinin değişmeye başladığını söyleyen esnaflardan Hacı İlyas Gündoğdu, “Kış mevsiminin kendisi halen gelmediği için kışlık ürünlerimizin hepsi hazır. İşlerin artık açılmasını bekliyoruz ama yine de buna şükür. Çok şükür memnunuz bir sıkıntı yok. İşler de havalar soğursa açılacak yani. Kışlık ürünlerde monta kadar her şey mevcut. Elimizde eksik hiçbir ürün yok” dedi.
  “Her bütçeye uygun ürün bulunduruyoruz”
  Konteyner iş yerlerinde her bütçeye uygun kışlık kıyafet bulundurduklarını söyleyen bir diğer esnaflardan Ahmet Sümer, “Burada konteynerdeyiz ve kış sezonumuz başladı. Şu an durgunluk var ama işlerin açılmasını bekliyoruz, temennimiz buna göre. Kışlık ürün olarak hemen hemen her şeyimiz var. Yağmurluk, mont, kazak her türlü bütçeye uygun ürünlerimiz var. Yağmurluklar 200 liradan başlayıp 500 liraya kadar olan var. Her bütçeye uygun elimizde ürün bulunduruyoruz” diye konuştu.
  Kış ayının kendisini daha şiddetli hissettirdiği zaman işlerin daha da çok açılacağını söyleyen Mehmet Küçük ise “Sezonu açtık ama hava malum yaz gibi. İster istemez ürün getirsek de sıcak havalardan dolayı hareket olmuyor. Yağmur falan olursa hareket olacağına inanıyoruz. Şu an için konteynerde olduğumuz için memnunuz, rızık verici Rabbimizdir” ifadelerini kullandı. (İHA)
 
Haftanın Öne Çıkanları

 ‘Neşeli Günler’ filmine konu olan meşhur turşucu  

2023-11-08 11:27 - KÜLTÜR SANAT

Özel koleji aratmayan devlet okulu

2023-11-03 14:24 - EĞİTİM

Anne ve 5 çocuk yanan araçta öldü

2023-11-07 12:34 - GÜNDEM

Ünlülerin yılbaşı gecesi ne kadar kazanacak?"

2023-11-06 15:09 - KÜLTÜR SANAT

Dilan Polat'ın kaynanası ateş püskürdü

2023-11-04 12:25 - GÜNDEM

81 ilde "Çengel" operasyonu

2023-11-04 09:39 - GÜNDEM

“Gazze’deki kardeşlerimizi asla sahipsiz bırakmıyoruz”

2023-11-05 15:24 - POLİTİKA

Diyarbakır’da İsrail boykotu

2023-11-05 14:17 - DİYARBAKIR

Hasarlı bloklar saniyeler içerisinde yıkıldı

2023-11-05 09:06 - GÜNDEM

Binadan dökülen taşlar 3 aracı pert etti  

2023-11-08 07:12 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Murat Başal Yazdı | Sessiz Kurşunlar ve Göz Yumulmuş Cinayetler

01:15 - GÜNDEM

SDG ile Suriye merkezi hükümeti arasında anlaşma

00:47 - GÜNDEM

Eski sevgilisini takip eden kişiye Yargıtay’dan emsal karar

17:05 - GÜNDEM

TÜSİAD davasında duruşma tarihi belli oldu

16:03 - GÜNDEM

Ece Gürel'in son görüştüğü arkadaşından mobbing iddiası

12:45 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Murat Başal Yazdı | Sessiz Kurşunlar ve Göz Yumulmuş Cinayetler

01:15 - GÜNDEM

SDG ile Suriye merkezi hükümeti arasında anlaşma

00:47 - GÜNDEM

Diyarbakır'da ilk Newroz ateşi Bismil'de yakıldı

00:23 - DİYARBAKIR

Amedspor kara bulutları dağıttı

22:56 - SPOR

Diyarbakır’da ahlaksız paylaşımlara tepki; Bulun bu namussuzu!

20:32 - ÖZEL HABER