?>

Herkes aynı olmasın!

Diyarbakır da Ofis semtin de bulunan Güzellik salonun da bayram öncesi sektörü yokladık. Kadınların dünyasından bahsettiğimiz röportajımızda çarpıcı cümlelere yer vererek ‘’ Kadınların tek tip olmak yerine doğal olarak da güzel olabileceklerine ‘’ değindik.

DİYARBAKIR - 2 yıl önce

Safa Nur ORHAN / ÖZ DİYARBAKIR ÖZEL - Diyarbakır da Ofis semtinde bulunan Güzellik salonunda bayram öncesi sektörü yokladık.
Usta çırak ilişkisi varken yapılan işler kaliteliydi.
Güzellik uzmanı Sevda Güngör ‘’Bizim sektörümüz tecrübe isteyen deneyim isteyen usta çırak ilişkisiyle zaman içerisinde pişme isteyen bir sektör. Biz bu sektöre ablamla çok küçük yaşlarda girdik. Ben çok küçük yaşlar da bu sektöre girdim girdiğimiz süreç de zaten bu kadar yaygınlık yoktu eğitimler kademe kademeydi yıllarınızı alıyordu 2005-2006 yıllarında bir kalfalığı almak bile yıllarınızı alıyordu usta olmak daha büyük bir süreç istiyordu.
Bizi diğerlerinden ayıran sahada öğrendik mesleği
Bizi diğer güzellik merkezlerinden ayıran temel özellik nedir denilse alanımız da hem eğitim aldık aylarca hem de alanda piştik usta çırak ilişkisiyle eğitim sürecimiz uzun yıllara dayandı. Ben bugüne kadar sosyal medyadan bir reklam yapmadım sadece Google üzerinden internet sitesi açtım çünkü orada yorumlar bizim kontrolümüz dışında gerçek beğeniler veya gerçek şikâyetler yer alıyor. Bizim işimiz genelde reklamla değil mesela annesi geliyor yaptığımız hizmetten memnun kalıyor sonra kızı da bizimle devam ediyor reklamla değil sunduğumuz hizmetle 15 yıldır ayaktayız.  Bizim sektörde ustayım kelimesi arttıkça mesleğin kalitesi düştü çünkü böyle olunca bir şeyi güzelleştireyim derken bozmak daha mümkün oluyor. Ben Güzellik merkezi işlettiğim halde doğallığı çok bozmaya karşıyım diyebilirim herkes aynı olmasın. 15 yıldır bu işi yapıyoruz halen bu kadar müşterimizin olması bayram öncesi boş yer bulamamamızın sebebi bundan kaynaklıdır zamanla pişerek eğitimler aldık mesleği sahada öğrendik. ‘’ dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

Asrın helvacısı 100. yılını kutlayacak

2023-06-26 12:33 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da yılanların "çiftleşme dansı"

2023-06-24 14:11 - DİYARBAKIR

Dicle Üniversitesi Gazetecilik bölümü merak edilenler!

2023-06-23 16:55 - DİYARBAKIR

Ergani'nin altyapısı yenileniyor

2023-06-20 13:07 - DİYARBAKIR

Çocuğunu kasaba sünnet ettiren var

2023-06-22 12:00 - SAĞLIK

Mükemmel kadın olmanın altın kuralları

2023-06-25 07:07 - GÜNDEM

Beyazıt Öztürk o kanalla anlaştı!

2023-06-21 12:19 - GÜNDEM

Diyarbakır'da Sen 'deli misin' dediler!

2023-06-25 17:09 - DİYARBAKIR

Titan denizaltı faciasında neler oluyor?

2023-06-24 07:11 - GÜNDEM

NTV'nin ekran yüzü kanala veda etti

2023-06-24 14:43 - KÜLTÜR SANAT

İlgili Haberler

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası’ndan vatandaşlara iftar  

06:28 - DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 100 Personel Alacak; İşte Başvuru Şartları

05:50 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da araç yangını paniğe neden oldu

23:22 - DİYARBAKIR

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü’nde flaş karar; Yeni müdür belli oldu!

20:58 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da petrol sahasında feci kaza

14:04 - DİYARBAKIR

Günün Manşetleri

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 100 Personel Alacak; İşte Başvuru Şartları

05:50 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da dikkat çeken reklam: Almanya’da iş bulma vaadi

01:46 - ÖZEL HABER

Diyarbakır | En kalabalık mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak

00:38 - ÖZEL HABER

İmralı ziyaretinden notlar: Üç demet nergisin hikayesi

00:01 - GÜNDEM

Önder, Selahattin Demirtaş'ın son fotoğrafını paylaştı

22:39 - GÜNDEM