?>

Gölde cesedi bulunan Medine'nin ölümünde 'ihmal' mi var?

Adana'da çalıştığı iş yerinin sahibine ‘Ben artık yokum' mesajı attıktan 2 gün sonra Seyhan Baraj Gölü'nde cansız bedeni bulunan 15 yaşındaki kızın ailesi, kızlarının hiçbir sorunu olmadığını belirterek, “Deniz bisikleti kiralayan şahıs nasıl 15 yaşındaki bir kız çocuğuna deniz bisikleti kiralar.

GÜNDEM - 3 ay önce

Adana'da çalıştığı iş yerinin sahibine ‘Ben artık yokum' mesajı attıktan 2 gün sonra Seyhan Baraj Gölü'nde cansız bedeni bulunan 15 yaşındaki kızın ailesi, kızlarının hiçbir sorunu olmadığını belirterek, “Deniz bisikleti kiralayan şahıs nasıl 15 yaşındaki bir kız çocuğuna deniz bisikleti kiralar. Burada bir ihmal var, şikayetçiyiz” dedi.  
Edinilen bilgiye göre, 15 yaşındaki Medine Gezer, merkez Seyhan ilçesi Gürpınar Mahallesi'nde çalıştığı tekstil atölyesinden öğle saatlerinde ‘Yürüyüş yapacağım' diyerek çıktı. Ardından Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarı'na giden Medine, burada deniz bisikleti kiralayıp Seyhan Baraj Gölü'ne açıldı. Daha sonra çalıştığı iş yerinin sahibine ‘Ben artık yokum' mesajı ve 3 saniyelik gölden görüntü atan Medine, daha sonra suya atladı. Genç kızın suda çırpındığını görenler durumu polise bildirdi. Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı ekipler, 2 gün boyunca gölde arama çalışması yaptı ancak sonuç alamadı. Cumartesi günü sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ekipler yeniden arama çalışması başlattı ve kısa süre sonra Medine Gezer'in cansız bedenini buldu. Medine'nin cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Küçükoba Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Ailesi, 15 yaşındaki Medine'nin kabrinin üzerine gelinlik bıraktı. 
 
“Benim canım yandı, başka annelerin yanmasın”
İhlas Haber Ajansı'na konuşan anne Feride Gezer (34), kızının hiçbir problemi olmadığını söyleyerek, “Benim kızımın hiçbir sorunu yoktu. Neden böyle bir şey yaptı bir türlü anlamadık. Ancak biz deniz bisikletini kiralayan şahıstan şikayetçiyiz. O şahıs, 15 yaşındaki bir kız çocuğuna nasıl deniz bisikleti kiralar. Burada bir ihmal var, şikayetçiyiz. Benim canım yandı, başka annelerin canı yanmasın” dedi.
 
“İhmal var, çözülsün”
Baba Hüseyin Gezer ise kızının ölümünün ardından acı çektiğini söyleyerek, “Ben kızıma bugüne kadar hiçbir şey söylemedim. Neden böyle oldu bilmiyorum. Ancak ben de eşimin söylediği gibi deniz bisikleti kiralayan şahıstan şikayetçiyim. Bir ihmal var ve çözülmesini istiyoruz” diye konuştu.
 
Haftanın Öne Çıkanları

Ahu Tuğba’nın ölüm nedeni açıklandı

2024-11-15 17:40 - KÜLTÜR SANAT

Diyarbakır’da 6. Mezopotamya Gurme Fuarı ziyaretçilerini bekliyor!

2024-11-14 15:38 - DİYARBAKIR

Rojin Kabaiş'in şüpheli ölümü hâlâ çözülmedi: Babasından kararlı tepki

2024-11-15 17:38 - DİYARBAKIR

Ahmet Davutoğlu, Ahmet Türk ile görüştü

2024-11-17 16:14 - POLİTİKA

İspanya'da bir kez daha sel felaketi yaşandı  

2024-11-13 18:39 - DÜNYA

Öğretmenler 'yapay zeka' eğitmeni olacak

2024-11-19 13:08 - TEKNOLOJİ

DEM Parti ile Gelecek Partisi görüştü

2024-11-14 15:50 - POLİTİKA

Diyarbakır’da Peygamber Sevdalıları’ndan sert çıkış

2024-11-15 17:51 - DİYARBAKIR

Akciğer kanserinde erken teşhis zor

2024-11-17 12:24 - SAĞLIK

Omega-3 Beyin ve zeka gelişimi için şart

2024-11-17 13:45 - SAĞLIK

İlgili Haberler

Ege'deki sismik hareketlilik nedeniyle adalarda alınan önlemler uzatıldı

15:04 - GÜNDEM

Berat Kandili yarın idrak edilecek

12:38 - GÜNDEM

Sıcaklıklar mevsim normallerinin altında

08:05 - GÜNDEM

Sosyal medya tartışması kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

07:47 - GÜNDEM

7 ilde eğitim-öğretime ara

07:43 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da eriyen kar şehri göle çevirdi

15:20 - DİYARBAKIR

Hastaneye ulaşamayan vatandaş için seferber oldular 

13:55 - DİYARBAKIR

Market alışverişinde gezmeye paydos; 50 bin ürünün fiyatları tek sitede

12:35 - EKONOMİ

Diyarbakır’da depremzedeler sevdiklerinin hatırasını yaşatıyor

12:00 - DİYARBAKIR

Bucak’tan Van’a destek mesajı

11:52 - DİYARBAKIR