?>

Funda Arar coşturdu

  Uşak’ta 101. kurtuluş etkinlikleri, Uşaklı Halk Ozanı Mustafa Çobanoğlu ve ünlü sanatçı Funda Arar konserleriyle Atapark’ta vatandaşlarla buluşarak devam etti.  

KÜLTÜR SANAT - 1 yıl önce

 Uşak Belediyesi; Uşak’ın 101. kurtuluş yıldönümünde sanatı, müziği, eğlenceyi ve tarihin izlerini Uşaklılarla buluşturdu. Etkinlikler çerçevesinde Uşaklı Halk Ozanı Mustafa Çobanoğlu ve ünlü sanatçı Funda Arar konserleriyle Atapark’ta vatandaşlarla bir araya geldi. 
 Halk Ozanı Mustafa Çobanoğlu konserinden sonra konuşan Uşak Valisi Ergün “Bundan 101 yıl önce bu topraklarda büyük mücadeleler oldu. Bu büyük Milli Mücadeleleri içinde Uşağında yeri hiçbir zaman küçümsenemeyecek kadar büyüktür. İki yıldan fazla düşman işgalinden kalan bu güzel il, içinden çıkardığı kahramanlarıyla, bütün halkıyla top yekün direnişiyle Kuvâ-yi Milliyenin bir parçası olduğu ve Kurtuluş Savaşının kazanmasında da önemli faydalar gösterdi. Bu sebeple diyorum ki bu kurtuluş günümüzü ne kadar mutlu, coşkulu kutlarsak ve ne kadar eğlenirsek o bizim inan ki hakkımız. Biz tarihimizi buralara nasıl geldiğimizi bilmeliyiz ki bundan sonra özellikle ikinci yüz yılana başladığımız Türkiye’mizde hem tarihimizden hem de maziden atiye uzanan bir yol içinde geleceğimizi de aynı kararlar içinde kurmaya özen göstermeliyiz” dedi. 
  Vali Ergün’ün konuşmasının ardından sahneye çıkan Başkan Çakın ise “Uşağımızın kurtuluşunun 101. yılı, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutluyoruz. Ben tekrar güzel etkinlikte bizlerle beraber olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Uşak Belediyesi olarak bütün yaz boyunca sizleri keyifli güzel bir yaz geçirtmek için pek çok güzel etkinliğe imza attık. Bundan sonrada başta gençlerimiz olmak üzere tüm hemşerilerimiz için tüm Uşaklılar için Uşağı daha yaşanabilir, keyifli ve daha güzel yapabilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
 Konuşmaların ardından ünlü sanatçı Funda Arar konseriyle devam etti. Ünlü Sanatçıya hediyelerini taktim eden Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet ünlü sanatçıya teşekkürlerini iletti. Konserde çok sayıda sevenlerinin katıldığı konserde renkli görüntüler ortaya çıktı. Konser havai fişek gösterisiyle son buldu. (İHA)
 
Haftanın Öne Çıkanları

Ölüm caddesi, Aram Tigram!

2023-08-28 14:08 - DİYARBAKIR

Erdin Ailesinin Mutlu Günü

2023-08-26 17:25 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da özel üniversite mi açılıyor?

2023-09-01 10:26 - DİYARBAKIR

Kışlık menemen hazırlamanın püf noktaları

2023-08-27 08:11 - GÜNDEM

Diyarbakır’da nereleri gezmeliyiz?

2023-08-27 08:20 - DİYARBAKIR

Adalet Bakanı Tunç'tan kira zammı ve tahliye açıklaması

2023-08-31 12:18 - GÜNDEM

Yangınların nedenlerinden biri de atık batarya

2023-08-27 12:39 - TEKNOLOJİ

Gaz sancısına ne iyi gelir?

2023-08-30 14:12 - SAĞLIK

Başarılı masörün yeni adresi

2023-08-30 15:41 - SPOR

MSB: Araç kazası sonucu 1 asker şehit oldu

2023-08-29 20:05 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan yeni paylaşım

09:58 - KÜLTÜR SANAT

Diyarbakır | Dünya Anadil Günü etkinliklerle kutlanacak

21:54 - KÜLTÜR SANAT

Sinema sektörüne desteklerde yeni düzenleme

12:56 - KÜLTÜR SANAT

Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu hastaneye kaldırıldı

12:45 - KÜLTÜR SANAT

Kuruyan ağaçları, yerinde heykele dönüştürüyor

21:02 - KÜLTÜR SANAT

Günün Manşetleri

Eren, Diyarbakır'daki engellilerin sorunlarını meclise taşıdı

16:46 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da eriyen kar şehri göle çevirdi

15:20 - DİYARBAKIR

Hastaneye ulaşamayan vatandaş için seferber oldular 

13:55 - DİYARBAKIR

Market alışverişinde gezmeye paydos; 50 bin ürünün fiyatları tek sitede

12:35 - EKONOMİ

Diyarbakır’da depremzedeler sevdiklerinin hatırasını yaşatıyor

12:00 - DİYARBAKIR