?>

Diyarbakır ortasında modern bir şehir

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, gerçekleştirdiği üst yapı, imar yolları, çevre düzenlemeleri, yeşil kuşak projeleriyle Diyarbakır'ın ortasında yeni ve modern bir şehir meydana getirdi.

DİYARBAKIR - 1 yıl önce

Mehmet Emin YUKUŞ - Nüfusu 6 İl'den büyük olan ve aynı zamanda Türkiye'nin en büyük mahallesi olarak kabul edilen Bağcılar, ticaret erbabı ve esnaf kesiminin de tercihi haline geldi.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Hüdapar İl Başkanı Vedat Turgut'la birlikte Bağcılar'daki esnafları ziyaret ederek yapılan hizmetlerle ilgili memnuniyeti test etti.
Yeni imar yolları, modern yaşam alanları, çok amaçlı parklar, bölgenin en büyük millet bahçesi, bölgenin en büyük  bağ evi, sosyal donatı alanları, yapımı devam eden çok amaçlı gençlik merkezi, okuma salonları, eğitim merkezleri ve daha bir çok hizmet.
Bağlar Belediyesi tarafından yapılan bu hizmetlerle ihya edilen, aynı zamanda 200 bine yaklaşan nüfusuyla bir çok İl ve ilçeden büyük olan Bağcılar, Diyarbakır'ın kalbinde yükselen yeni modern bir şehir olarak dikkat çekiyor.
Ticaret erbabı ve esnaf kesiminin giderek yoğunlaştığı Bağcılar bölgesi bir yandan ekonomik olarak gelişiyor, diğer yandan en çok tercih edilen yeni yaşam alanı oluyor.
Bölge esnafının memnuniyeti ele alındı
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Hüdapar Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut'la birlikte Bağcılar bölgesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Sorun ve talepler dinlendi, esnafın memnuniyetiyle ilgili değerlendirmeler yapıldı.
Diyarbakır'ın yeni yaşam alanı olan Bağcılar'ın kendi dönemlerinde yapılan hizmetlerle ihya edildiğini ifade eden Beyoğlu, bu bölgenin hem yaşam alanı hem ticaretin kalbi haline geldiğini kaydetti.
Beyoğlu,"Çok nezih bir halkımız var. Halkımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz." dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

Meryem Sevim cinayetinde yeni gelişme

2023-09-07 12:59 - DİYARBAKIR

Ünlü ekran yüzü Habertürk'e veda etti

2023-09-02 18:43 - KÜLTÜR SANAT

Diyarbakırlı doktorun başarısı!

2023-09-06 16:39 - DİYARBAKIR

Takı merasimi 5 saat sürdü

2023-09-04 15:18 - BÖLGE

Türkiye, voleybolda yöneticilerle tarih yazıyor!

2023-09-02 13:32 - SPOR

Dere kenarında bir ceset bulundu

2023-09-03 08:12 - GÜNDEM

Diyarbakır amatör futbolunda bir ilk

2023-09-02 16:09 - SPOR

Diyarbakır’da özel üniversite mi açılıyor?

2023-09-01 10:26 - DİYARBAKIR

Diyarbakır ortasında modern bir şehir

2023-09-07 13:47 - DİYARBAKIR

iPhone 15 heyecanı!

2023-09-04 16:41 - TEKNOLOJİ

İlgili Haberler

Eren, Diyarbakır'daki engellilerin sorunlarını meclise taşıdı

16:46 - DİYARBAKIR

Futbol hakemliği için akademik eğitim önerisi

16:04 - DİYARBAKIR

Van’da Eş Başkan Bucak’tan çarpıcı açıklama

15:57 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da eriyen kar şehri göle çevirdi

15:20 - DİYARBAKIR

Diyarbakır dahil 9 kentte kuvvetli kar yağışı uyarısı

15:14 - DİYARBAKIR

Günün Manşetleri

Eren, Diyarbakır'daki engellilerin sorunlarını meclise taşıdı

16:46 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da eriyen kar şehri göle çevirdi

15:20 - DİYARBAKIR

Hastaneye ulaşamayan vatandaş için seferber oldular 

13:55 - DİYARBAKIR

Market alışverişinde gezmeye paydos; 50 bin ürünün fiyatları tek sitede

12:35 - EKONOMİ

Diyarbakır’da depremzedeler sevdiklerinin hatırasını yaşatıyor

12:00 - DİYARBAKIR