?>

Diyarbakır’da Ramazan Ayı unutulmaz bir hale geliyor!

Bağlar Projelerle Büyüyor çalışması ile Ramazan ayı Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde unutulmaz bir hale geliyor. Kayapınar Konteyner Kent'te yaşayan deprem mağdurları için çeşitli etkinlikler düzenlenerek hem eğlenceli hem de farkındalık dolu bir atmosfer yaratılıyor.

DİYARBAKIR - 11 ay önce

Gülistan Korban RENÇBER - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Ramazan ayı, "Bağlar Projelerle Büyüyor" çalışmasıyla unutulmaz bir hale geliyor. Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında, Kayapınar Konteyner Kent'te yaşayan deprem mağdurları için çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
 

Hem Eğlence Hem Farkındalık

Projeyle, unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerler sergilenerek geçmiş ile gelecek arasında köprü kurulması hedefleniyor. Aynı zamanda, öğrencilere yönelik temel beceri çalışmalarıyla da geleceğe hazırlanmaları sağlanıyor.
 

Asrın Felaketine Karşı Hep Birlikte

Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Elaltuntaş ve diğer yetkililerin öncülüğünde gerçekleştirilen "Asrın Felaketine Karşı Hep Birlikte" projesi kapsamında, deprem mağdurları için çeşitli hizmetler sunuluyor.
 

Farklı Alanlarda Hizmetler

Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin de yer aldığı projede, çocuklara yüz boyama, oyun ve hediye dağıtımı gibi etkinlikler düzenleniyor. Ayrıca, öğrencilere yönelik imgesel resim çalışmaları, kadınlara yönelik ise saç ve yüz bakımı, saç kesimi, boyama ve fön hizmeti veriliyor.
 
Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Elaltuntaş: "Bağlar'da eğitim sadece sınıflarda değil, her alanda devam ediyor. 'Bağlar Projelerle Büyüyor' çalışmasıyla Ramazan ayına anlam katıyor ve hemşehrilerimize destek oluyoruz."
 
Haftanın Öne Çıkanları

Ramazan ayının 5. gün menüsü

2024-03-15 10:19 - GÜNDEM

Malatya'da zincirleme kaza: 7 araç karıştı, 1 ağır 5 yaralı!

2024-03-19 20:20 - GÜNDEM

Ramazan ayının 6. gün menüsü

2024-03-16 07:21 - GÜNDEM

Diyarbakır'da ‘tarihi eser doktorları’ bin 252 eseri yeniden hayata kazandırdı

2024-03-15 12:20 - DİYARBAKIR

Siirtli kaşiften yapay zekalı robot asker

2024-03-17 15:19 - TEKNOLOJİ

Sahurda uzak durulması gereken besinler neler?

2024-03-18 12:52 - SAĞLIK

Ramazan’da sıvı tüketimini ihmal etmeyin

2024-03-15 19:32 - SAĞLIK

Diyarbakır’da Doğu Batı konseri

2024-03-17 13:17 - KÜLTÜR SANAT

LGS heyecanı başladı! Sınav tarihi ve detayları belli oldu

2024-03-18 15:24 - EĞİTİM

Eğleşmem kaçarım ondan durmam yanında

2024-03-20 07:52 - KÜLTÜR SANAT

İlgili Haberler

Diyarbakır Kuyumcular Odası’ndan kız öğrencilere yardım

20:47 - DİYARBAKIR

Diyarbakır Bağlar’da Rojin Dayanışma Birimi açıldı

20:34 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da apartman dairesinde korkutan yangın

19:34 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 'Kadın Kına Gecesi' beğeni topladı

17:28 - DİYARBAKIR

12 yılın ardından gelen mucizevi gebelik

16:25 - DİYARBAKIR

Günün Manşetleri

İmralı Heyetinde merakla beklenen üçüncü ziyaret ne zaman?

21:23 - GÜNDEM

Diyarbakır Bağlar’da Rojin Dayanışma Birimi açıldı

20:34 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da apartman dairesinde korkutan yangın

19:34 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 'Kadın Kına Gecesi' beğeni topladı

17:28 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da dehşet: Annesini öldürüp, babasını ağır yaraladı

16:10 - DİYARBAKIR