?>

Diyarbakır'da aile içinde şok eden kavga: 16 yaşındaki Kamil öldü!

Diyarbakır'da amca çocukları arasında çıkan arazi anlaşmazlığı silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 16 yaşındaki Kamil hayatını kaybetti. Cinayet şüphelisi kuzeni tutuklanırken, "Tarafları ayırmak için havaya ateş ettim" dedi

DİYARBAKIR - 12 ay önce

Seyfettin EKEN - Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, kuzenler arasında çıkan silahlı kavgada ölen Kamil Aktepe’nin (16) cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan amcasının oğlu Askeri Aktepe (48) tutuklandı. Aktepe ifadesinde, tarafları ayırmak için havaya ateş ettiğini belirterek, “Taraflar kendi aralarında sopalarla kavga ediyorlardı. Ben de ayırmak için 10 metre mesafeden havaya ateş ettim” dedi.
Olay, 8 Mart’ta akşam saatlerinde Çınar ilçesinin kırsal Yuvacık Mahallesi'nde meydana geldi. Amca çocukları arasında arazide hayvanların otlatılması nedeniyle çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Kamil Aktepe, A.A., M.A. ve Y.A. yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kamil Aktepe, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.
Aktepe’nin cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından gözyaşları içerisinde alınarak Yuvacık Mahallesi’nde toprağa verildi.
 
‘TARAFLARI AYIRMAK İÇİN 10 METRE MESAFEDE HAVAYA ATEŞ ETTİM’
Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, Askeri Aktepe, A.A., A.A., H.A., Ş.A., V.A., Y.A. ve ismi öğrenilemeyen bir kişiyi gözaltına aldı. Aktepe ifadesinde köy meydanında tarafların kavga ettiklerini gördüğünü belirterek, “Yanımda bulundurduğum silahımla tarafları ayırmak için olay yerine gittim. Taraflar kendi aralarında sopalarla kavga ediyorlardı. Ben de ayırmak için 10 metre mesafeden havaya ateş ettim. Bu sırada benden başka silah kullanan yoktu. Babam veya kimse bana hiçbir şekilde bir şey demedi. Ölen kişinin nasıl öldüğünü bilmiyorum. Tarafları birbirinden ayırdıktan sonra ben koyunların yanına gittim. Yanımda bulunan iki silah da bana aittir. Kaçmadım, ölen kişiyi de ben öldürmedim” diye konuştu.
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakırlı genç futbolcu Arda Öztürk milli takıma seçildi!

2024-03-09 22:29 - DİYARBAKIR

25 kiloluk sarı sazan ağlara takıldı!

2024-03-10 14:22 - GÜNDEM

Artan intihar vakaları Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde endişe yaratıyor!

2024-03-07 10:54 - DİYARBAKIR

Sahurdan sonra uyumuyoruz, reflüden korunuyoruz!

2024-03-09 16:51 - SAĞLIK

Diyarbakır’ın o mahallesinde belirsizlik: Yıkım mı, kentsel dönüşüm mü?

2024-03-07 14:35 - DİYARBAKIR

Demet Evgar ana haber bültenini sundu, sosyal medya sallandı!

2024-03-08 21:53 - KÜLTÜR SANAT

Demet Evgar Show Ana Haber'i ele geçirdi, Tuba Büyüküstün'den destek yağdı

2024-03-09 17:19 - KÜLTÜR SANAT

Çocuklarda kalp çarpıntısı normal mi?

2024-03-11 13:19 - SAĞLIK

İstanbul'da oy pusulası 1 metreye yaklaştı,  peki en kısa pusula nerede?

2024-03-07 18:11 - GÜNDEM

Diyarbakır'da medikal malzeme satan işyerine silahlı saldırı!

2024-03-05 16:31 - DİYARBAKIR

İlgili Haberler

Diyarbakır Kuyumcular Odası’ndan kız öğrencilere yardım

20:47 - DİYARBAKIR

Diyarbakır Bağlar’da Rojin Dayanışma Birimi açıldı

20:34 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da apartman dairesinde korkutan yangın

19:34 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 'Kadın Kına Gecesi' beğeni topladı

17:28 - DİYARBAKIR

12 yılın ardından gelen mucizevi gebelik

16:25 - DİYARBAKIR

Günün Manşetleri

İmralı Heyetinde merakla beklenen üçüncü ziyaret ne zaman?

21:23 - GÜNDEM

Diyarbakır Bağlar’da Rojin Dayanışma Birimi açıldı

20:34 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da apartman dairesinde korkutan yangın

19:34 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 'Kadın Kına Gecesi' beğeni topladı

17:28 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da dehşet: Annesini öldürüp, babasını ağır yaraladı

16:10 - DİYARBAKIR