?>

DEM Parti: Hiçbir hileye izin vermeyeceğiz!

DEM Parti, iktidar partisi lehine birden fazla sandıkta oy kullanmaya çalışan devlet görevlilerinin tespit edilip haklarında suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

GÜNDEM - 11 ay önce

 
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) devam eden oy verme işlemleri sırasında karşılaşılan usulsüzlere ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada, daha önce AKP lehine oy kullanacak sahte seçmenlerin tespit edilip kamuoyu ile paylaşılmasının ardından bugün birden fazla sandıkta oy kullanmaya çalışan devlet görevlilerinin tespit edildiği ve haklarında suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.
 
Sosyal medya hesabından açıklamaya yapan DEM Parti şunları kaydetti:
“Müşahitlerimiz, okul ve sandık görevlilerimiz, milletvekillerimiz ve yöneticilerimizle beraber sandıkların başındayız. Daha önce iktidarın merkezi bir şekilde planladığı sahte seçmen oyununu tespit etmiş ve kamuoyu ile paylaşmıştık. Bugün de sandık başındaki arkadaşlarımız ve oy kullanmaya giden halkımız bu sahte seçmenleri suçüstü yakalamış ve belgelemiştir.
Parti görevlilerimiz iktidar partisinin lehine birden fazla sandıkta oy kullanmaya çalışan devlet görevlilerini tespit etmiş, bu durumu tutanak altına almış ve haklarında suç duyurusunda bulunmuştur. Hiçbir hileye izin vermeyeceğiz.
 
İktidar ne yaparsa yapsın başaramayacak. Halkımızın iradesi ve kararlılığı her türlü hileyi boşa çıkaracaktır. 7’den 70’e herkesi sandıklara gitmeye, iradesine sahip çıkmaya ve sandıkları korumaya çağırıyoruz.”
Haftanın Öne Çıkanları

Kayapınar'ın Eşbaşkan Adayı Cengiz Dündar: "Kayyım Rejiminin Hafıza Kırımına Karşı Direneceğiz"

2024-03-25 11:02 - DİYARBAKIR

Diyarbakır'da eğlencenin yeni adresi

2024-03-29 15:13 - DİYARBAKIR

Ramazan ayının 16. gün menüsü

2024-03-26 08:05 - GÜNDEM

​​​​​​​Ey Diyarbekir Diyarbekir!

2024-03-28 11:48 - KÜLTÜR SANAT

Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı

2024-03-28 18:33 - KÜLTÜR SANAT

Dilan Polat ve Nez Demir’in davası düştü

2024-03-28 15:01 - KÜLTÜR SANAT

Çocuklarda sinüzit belirtileri nelerdir?

2024-03-27 08:48 - SAĞLIK

Mobil sağlık uygulamasında nelere dikkat etmeliyiz?

2024-03-27 13:37 - SAĞLIK

Maher Zain’den Diyarbakır’da konser

2024-03-24 14:15 - KÜLTÜR SANAT

Gabar Dağı "Geçici Özel Güvenlik Bölgesi" ilan edildi

2024-03-25 16:54 - BÖLGE

İlgili Haberler

Evin bahçesine yılan girdi

15:51 - GÜNDEM

İki otomobil kavşakta çarpıştı: 1 yaralı  

13:15 - GÜNDEM

4 yaşındaki Nazlı’yı arama çalışmaları sürüyor

12:40 - GÜNDEM

O ilde  kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi  

12:17 - GÜNDEM

81 ilin mart ayı "Aile Yılı" etkinlik takvimi açıklandı

10:21 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Servet Çetin: Kazanmaya yakındık

16:42 - SPOR

Amedspor, kaleci Ekrem'e takıldı: 1-1

15:29 - SPOR

Diyarbakır’da Floor Curling heyecanı başladı

14:53 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın o ilçesinde İlk kez İftar çadırı kuruldu

14:25 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da yaşlıların yol çilesi sona erdi!

14:11 - ÖZEL HABER