?>

Çadır kentte çalışarak Türkiye şampiyonu oldu

Malatyalı Kerem Gülşen, Uluslararası Çanakkale Open Karate Şampiyonası’nda 13 yaş -40 Kilogram Müsabakaları’nda şampiyon olup altın madalya kazandı.

SPOR - 2 yıl önce

Türkiye Karate Federasyonu 6-9 Temmuz tarihleri arasında yapılan Uluslararası Çanakkale Open Karate Şampiyonası’nda 13 yaş -40 Kilogram Müsabakalarında Malatya’yı temsilen katılan Kerem Gülşen, Türkiye Şampiyonu oldu.
6 Şubat depreminden sonra çalıştığı Spor Kulübü ağır hasarlı olan Kerem Gülşen, antrenör babasının çalıştırmış olduğu Çadır Kent’te antrenmanlarına devam edip zorlu şartlara rağmen çalışarak Malatya’ya altın madalya kazandırdı.
Türkiye Karate Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Çelik, yaptığı açıklamada, “Malatyalı sporcumuz olan Kerem Gülşen ile her zaman gurur duyduk. Bugünde bizlere bu sevinci ve mutluluğu yaşatan Kerem Gülşen’e Malatya adına çok teşekkür ediyor, bundan sonra ki spor hayatında başarılar diliyorum” diye konuştu. 
Milli Hakem ve antrenör olan babası Muhammet Kemal Gülşen, “6 Şubat’ta meydana gelen deprem nedeniyle çalışmış olduğumuz Çelik Spor Kulübü maalesef ağır hasar gördü. Yeşilyurt Kaymakamlığı Yeşilyurt Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Halk Eğitim tarafından Çadır Kent’te açılan Karate Kursu’nda oğlum Kerem Gülşen benimle birlikte antrenmanlarına devam etti. Antrenmanlarımızı açık havada sıcak, soğuk demeden devam ettik. Allah’a çok şükür emeklerimizin karşılığını Uluslararası Çanakkale Open Karate Şampiyonası’nda aldık.” diye belirtti.
Türkiye Şampiyonu olan Kerem Gülşen ise “Her zaman olduğu gibi bugünde İlimize kendi yaş grubunda ablam Melike Gülşen’den sonra ilk erkek sporcu olarak Uluslararası birincilik madalyasını getirmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Babam ve aynı zamanda antrenörüm olan Muhammet Kemal Gülşen’in benim Uluslararası Turnuva’da derece ile İlimize dönüp Karate Sporu’na umut olacağımı söylemesi ile birlikte kısa sürede tekrar toparlanıp zor şartlarda Çadır Kent’te antrenmanlarımıza devam ettik. Bu altın madalyamı depremzede İllere ve Malatya’mıza hediye ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. (İLKHA) 
 
Haftanın Öne Çıkanları

Amedspor'un yeni yönetimi

2023-07-02 18:08 - SPOR

Diyarbakır’da sokak acuru

2023-07-03 15:11 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’a villa kent

2023-07-07 14:29 - DİYARBAKIR

Enkaz kent Hatay'da kavun yüzleri güldürdü

2023-07-04 16:41 - EKONOMİ

İmamımız geri gelene kadar yeni cami’ye gitmeyeceğiz

2023-07-04 13:43 - DİYARBAKIR

Şırnak’ta ağaca asılı ceset bulundu

2023-07-09 14:18 - BÖLGE

 Diyarbakır ciğeri rekor kırdı 

2023-07-03 15:03 - DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Down Sendromlular İçin Cafe Açılacak

2023-07-03 11:45 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da ‘Surlarda Diriliş’ restorasyon ihalesi yapıldı

2023-07-05 13:19 - DİYARBAKIR

Amedspor’un başarılı oyuncusu takımdan ayrıldı

2023-07-02 15:14 - SPOR

İlgili Haberler

Diyarbakır Stadyumu’nda zemin sorunu; Amedspor’dan istifa çağrısı

12:45 - SPOR

Diyarbakır Kuyumcular Odası'nda futbol seçmeleri heyecanı

22:35 - SPOR

Amedspor-Bandırmaspor maçının bilet fiyatları açıklandı

20:30 - SPOR

Çekilme kararı sonrası Adana Demirspor’dan ilk açıklama

22:36 - SPOR

Amedspor’da erkekler üzdü, kadınlar güldürdü

21:47 - SPOR

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da firari deve kuşunun zor anları

20:09 - DİYARBAKIR

HÜDA PAR’dan Kürt Meselesine İnsani Çözüm Çalıştayı

18:48 - DİYARBAKIR

Eren, Diyarbakır'daki engellilerin sorunlarını meclise taşıdı

16:46 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da eriyen kar şehri göle çevirdi

15:20 - DİYARBAKIR

Hastaneye ulaşamayan vatandaş için seferber oldular 

13:55 - DİYARBAKIR