?>

Bu yöntemlerle mutfak lavabonuz pırıl pırıl olacak!

Evde en çok vakit geçirilen alanlardan biri olan mutfaklarda temizlik ve hijyene oldukça dikkat edilmesi gerekiyor. Bulaşıkların yıkandığı alan olan mutfak lavabolarında giderlerinde biriken yemek atıkları sonucunda bakteri ve mikrop oluşumu artabiliyor. Bunun önüne geçmek ve daha hijyenik ve parlak bir lavabo için bu temizlik tüyosunu deneyebilirsiniz.

GÜNDEM - 1 yıl önce

Mutfak lavabolarına artan çay ve kahve gibi içeceklerin dökülmesi sonucunda sararmalar oluşabiliyor. Ayrıca bulaşık yıkarken yemek atıkları giderde birikerek etrafa mikrop saçabiliyor. Sağlık ve hijyen için lavabo temizliğine de dikkat etmek gerekiyor. Mutfak lavabonuzu pırıl pırıl parlatacak temizlik tüyosu haberimizde.
Mutfak lavabolarına artan çay ve kahve gibi içeceklerin dökülmesi sonucunda sararmalar oluşabiliyor. Ayrıca bulaşık yıkarken yemek atıkları giderde birikerek etrafa mikrop saçabiliyor. Sağlık ve hijyen için lavabo temizliğine de dikkat etmek gerekiyor. Mutfak lavabonuzu pırıl pırıl parlatacak temizlik tüyosu haberimizde.
Sirke ve karbonatın karışımı, lavabo temizliği için doğal bir temizlik maddesi olabilir. Lavaboya karbonat serpin ve üzerine sirke dökün. Köpürmeye başladığında fırça veya süngerle ovun ve durulayın. Bu karışım, kireç ve kirin temizlenmesine yardımcı olabilir.
LİMON SUYU
Limon suyu, lavabo temizliği için etkilidir. Kesilmiş limon parçalarını lavabonun içine sıkıştırabilir veya limon suyunu lavaboya dökebilirsiniz ve ardından sünger veya fırça yardımıyla ovalayın. Limonun doğal asidi, lekeleri ve kötü kokuları gidermeye yardımcı olabilir.
BEYAZ SİRKE
Beyaz sirke, lavabo temizliği için harika bir malzemedir. Sirkeyi lavaboya döküp bir süre beklettikten sonra durulayabilirsiniz. Bu, kireç birikimini ve bakterileri azaltmaya yardımcı olabilir.
DÜZENLİ TEMİZLİK
Lavabonuzu düzenli olarak temizlemek, birikmiş kir ve bakterilerin oluşmasını engeller. Günlük veya haftalık temizlik rutinleri oluşturarak, lavabonuzu hijyenik tutabilirsiniz.(Mynet)
 
Haftanın Öne Çıkanları

 “Yarım ay” görsel şölen sundu  

2023-11-21 20:20 - GÜNDEM

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Belli Oldu

2023-11-23 19:36 - GÜNDEM

MasterChef All Star'da Dilara'nın tabağına kim tuz attı?

2023-11-23 15:54 - KÜLTÜR SANAT

Acı biber acısı nasıl geçer?

2023-11-21 12:46 - GÜNDEM

Tarihi yapılara yoğun ilgi görüyor

2023-11-18 17:05 - KÜLTÜR SANAT

1900 yıllık oda mezarı bulundu

2023-11-20 16:56 - KÜLTÜR SANAT

Aşkı için Yeni Zelanda’dan Diyarbakır’a geldi

2023-11-19 19:04 - DİYARBAKIR

Rönesans Sitesi'nin sorumlularına tutuklama

2023-11-21 16:52 - GÜNDEM

Karacadağ'a kar yağdı

2023-11-21 10:06 - DİYARBAKIR

Çarkıfelek ekranlara dönüyor!

2023-11-22 13:20 - KÜLTÜR SANAT

İlgili Haberler

Ece Gürel'in son görüştüğü arkadaşından mobbing iddiası

12:45 - GÜNDEM

7 milyondan fazla dosya sonuçlandı!

12:09 - GÜNDEM

Belediye otobüsü alev aldı

11:59 - GÜNDEM

Kargolar artık aynı gün teslim edilecek

11:42 - GÜNDEM

THY'den grev nedeniyle sefer iptalleri  

11:38 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Diyarbakır'da toplu taşımada zam talebi

13:29 - ÖZEL HABER

Diyarbakır’da erken yaşta evliliğe karşı büyük mücadele başladı

13:04 - DİYARBAKIR

Yamaç paraşütünde hayatını kaybeden Diyarbakırlı doktor defnedildi

12:56 - DİYARBAKIR

Ece Gürel'in son görüştüğü arkadaşından mobbing iddiası

12:45 - GÜNDEM

DEM Parti'nin siyasi parti ziyaretlerinde ikinci tur başladı

11:05 - POLİTİKA