?>

Bir kadın kovulduğu işyerini satın aldı

  Bolu’da 24 yaşındaki genç kadın, kovulduğu iş yerini satın aldı. Melisa Öztürk, “Müdürle kavga etmiştik, beni kovdu. Kovulduğum yeri satın almak güzel bir duygu” dedi.  

GÜNDEM - 8 ay önce

 
Bolu’da 24 yaşındaki genç kadın, kovulduğu iş yerini satın aldı. Melisa Öztürk, “Müdürle kavga etmiştik, beni kovdu. Kovulduğum yeri satın almak güzel bir duygu” dedi.  
2022 yılında Bolu’nun Borazanlar Mahallesi’nde Melisa Öztürk, bir restoranda işe başladı. Bir süre çalışan Öztürk, burada komilik, garsonluk yaptı. Restoranın müdürlüğünü yapan Kadir Kılıç, Melisa Öztürk ile tartışmalar yaşamaya başladı. Kadir Kılıç tarafından Melisa Öztürk, işte kovuldu. Aradan geçen bir süre zamanın ardından Melisa Öztürk, çalışarak para birikimi yaptı. Babası Bahattin Öztürk’ün de desteğiyle Melisa Öztürk, kovulduğu işyerini satın aldı. Başarısını hırsına borçlu olduğunu ifade eden Öztürk, dükkanında kazandığı ilk parayı da duvara astı. Yöresel lezzetlerin yapıldığı restoranda Melisa Öztürk bir yıllık sürede Bolu’nun en çok sevilen lezzetleri arasına girmeyi de başardı.
 
“Burada çalışırken kovuldum”
Hırslı birisi olduğunu dile getiren Melisa Öztürk, “2022 yılının başlarında buraya işe başlamıştım. Çok uzun dönem burada çalıştım. Komilik, garsonluk yaptım. Burada çalışırken Kadir bey müdürümdü. Burada çalışırken kovuldum. Kadir beyle kavga etmiştik. Beni kovdu. Kovulduğum yeri satın almak güzel bir duygu. Aslında burayı satın almamda Kadir biraz tuzu biberi oldu. Hayatta zaten hırslı birisiyim. 2023 yılının Temmuz ayında da burayı devraldık” şeklinde konuştu.
 
“Kızımı bu konuda tebrik ediyorum”
Kızının başarısından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Bahattin Öztürk, “Kızım bana bu süreçten bahsetmişti. Kadir beyle tartışmıştı. Sonradan da işten ayrıldığını söyledi. Ondan sonra azmetti. Çalıştı. Buraya devraldık. Kızımı bu konuda tebrik ediyorum” dedi.
 
 “Benim ayağım kaymasın diye sektörde kendisini egale ettim”
İşten çıkararak önünü açtığını ifade eden Melisa Öztürk’ün işten çıkarılmasına neden olan Müdür Kadir Kılıç, “Ona kovmak demeyelim de ben geleceğini gördüm. Burayı satın alacağının farkındaydım o zamanlar. Sadece işten çıkarttık önünü açtık. Hırslı bir çalışandı. Benim ayağım kaymasın diye sektörde kendisini egale ettim. Aramızda herhangi bir kırgınlık yok” diyerek esprili bir dille duygularını ifade etti.
 
Haftanın Öne Çıkanları

WhatsApp sohbetlerine yeni özellik!

2024-07-05 16:08 - TEKNOLOJİ

2024'ün ilk yarısında 92 bin 158 kişi Diyarbakır Müzesini ziyaret etti

2024-07-04 13:24 - DİYARBAKIR

Konteyner Kentte tiyatro

2024-06-30 19:01 - KÜLTÜR SANAT

Havuzda enfeksiyona karşı dikkat!

2024-06-30 12:49 - SAĞLIK

Diyarbakır Eş Başkanı Serra Bucak, kadına yönelik şiddetle mücadele için yeni adımlar atıyor

2024-07-01 13:43 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da gazinoda çıkan kavgayı ayırmak isteyen müzisyen öldü

2024-07-04 20:01 - DİYARBAKIR

Peygamber Sevdalıları Vakfı'ndan hicri yılbaşı mesajı

2024-07-05 11:31 - GÜNDEM

Kayapınar İlçe Halk Kütüphanesi'nde eğitim atağı!

2024-07-03 17:06 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da bir kadın evinde ölü bulundu

2024-07-06 12:52 - DİYARBAKIR

Engellilere yönelik ÖTV düzenlemesine tepki

2024-07-04 16:26 - GÜNDEM

İlgili Haberler

İmralı Heyetinde merakla beklenen üçüncü ziyaret ne zaman?

21:23 - GÜNDEM

Kayyım atanan Maydonoz Döner'den ilk açıklama

16:34 - GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Veliaht Prensini kabul etti

16:18 - GÜNDEM

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın hakkında hapis talebi

14:52 - GÜNDEM

Araç muayenesinde yeni dönem

13:17 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da aile içindeki silahlı kavgada yeni gelişme

03:30 - DİYARBAKIR

İmralı Heyetinde merakla beklenen üçüncü ziyaret ne zaman?

21:23 - GÜNDEM

Diyarbakır Bağlar’da Rojin Dayanışma Birimi açıldı

20:34 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da apartman dairesinde korkutan yangın

19:34 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 'Kadın Kına Gecesi' beğeni topladı

17:28 - DİYARBAKIR