?>

Başkan İler, iftar sofrasında buluştu

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Ömer İler, Ramazan ayında vatandaşlarla iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor. Kızı Rabia ve Sosyal Politikalar Başkanı Rümeysa Yücedağ ile birlikte ev ziyaretleri gerçekleştiren İler, "Çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmayacağız" dedi.

DİYARBAKIR - 4 saat önce

özDİYARBAKIR – AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Ömer İler, Ramazan ayı dolayısıyla başlattığı ev ziyaretlerine devam ediyor. Başkan İler, bugün Sosyal Politikalar Başkanı Rümeysa Yücedağ ve kızı Rabia İler ile birlikte bazı vatandaşların evlerine konuk oldu.
İftar sofralarında vatandaşlarla bir araya gelen İler, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yaşadıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Bu mübarek Ramazan ayında, Sosyal Politikalar Başkanım Sayın Rümeysa Yücedağ ve kızım Rabia İler ile birlikte iftar sonrası kıymetli ailelerimizin evlerine konuk olduk. Samimiyetleri, misafirperverlikleri ve içten dualarıyla bizleri en güzel şekilde ağırlayan tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum.”

"Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz"

Ramazan ayının birlik ve beraberliğin en güçlü yaşandığı dönemlerden biri olduğunu vurgulayan İler, halkla iç içe olmaya devam edeceklerini söyledi.
İler, "Ramazan, kardeşliğin ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı mübarek bir zaman dilimidir. Bu güzel ayda birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, gönüllere dokunmak ve dualara ortak olmak bizler için büyük bir mutluluk. İnşallah, çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmadan yolumuza devam edeceğiz.”
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nın Ramazan ayı boyunca sosyal destek faaliyetlerini sürdüreceği, iftar programları ve ihtiyaç sahiplerine yönelik ziyaretlerin devam edeceği belirtildi.
Haftanın Öne Çıkanları

Üniversitelerin Diploma İptal Yetkisi var mı?

2025-03-18 20:20 - GÜNDEM

Halk TV’de deprem sürüyor;  Bir isim daha kanala veda etti

2025-03-13 15:08 - GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken Çanakkale Zaferi paylaşımı!

2025-03-18 16:24 - GÜNDEM

Diyarbakır 350 milyar dolarlık kaya gazı ile şahlanacak

2025-03-14 19:58 - DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Çanakkale Zaferi coşkuyla kutlandı

2025-03-18 14:09 - DİYARBAKIR

Diyarbakır | Mehmet Yüksel neden öldürüldü?

2025-03-12 14:08 - ÖZEL HABER

Diyarbakır’da kadınların gizli görüntülerini çeken şahıs yakalandı

2025-03-13 09:11 - DİYARBAKIR

MHP lideri Bahçeli'den Semih Yalçın fotoğrafına sert çıkış

2025-03-18 14:21 - GÜNDEM

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan İmralı itirafı: Söz Konusu değil

2025-03-18 15:09 - GÜNDEM

Ekrem İmamoğlu’nun diploması iptal edildi; Süreç nasıl işleyecek?

2025-03-18 20:49 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Diyarbakır'da elektrik panosunda korkutan yangın

00:59 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’daki İslami STK’lar: Türkiye'deki ABD üsleri kapatılsın

23:06 - DİYARBAKIR

Diyarbakır Kuyumculuk sektöründe büyük endişe! Altına erişim kısıtlanıyor mu?

22:53 - DİYARBAKIR

Diyarbakır’da vahşi cinayet; Önce dövüp sonra bıçakladılar

15:34 - DİYARBAKIR

Diyarbakır Nevrozunda güvenlik ön planda olacak

15:25 - DİYARBAKIR

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da SGK’nın ilaç kısıtlamasına tepkisi

01:17 - SAĞLIK

CHP’den olağanüstü MYK toplantısı kararı

00:54 - GÜNDEM

4 Bin 500 İşçi Alımı Başvurularında Kura Heyecanı;  Kura Tarihi Belli Oldu mu?

00:24 - GÜNDEM

Diyarbakır’daki İslami STK’lar: Türkiye'deki ABD üsleri kapatılsın

23:06 - DİYARBAKIR

Diyarbakır Kuyumculuk sektöründe büyük endişe! Altına erişim kısıtlanıyor mu?

22:53 - DİYARBAKIR