?>

Başkan Beyoğlu, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi

Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçenin işlek noktalarından olan Gürsel Caddesi’nde sırasıyla esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek belediyenin hizmetleriyle ilgili taleplerini ve beklentileri hakkında görüş alış-verişinde bulundu. Şubat ayında meydana gelen depremlerin ardında toparlanmaya çalışan esnafların taleplerini dikkatle dinleyen Başkan Beyoğlu, iletilen taleplerin vakit kaybedilmeden yerine getirileceğini söyledi.

DİYARBAKIR - 2 yıl önce

Ferda TAŞÇI - Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçedeki esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek belediyenin çalışmaları hakkında öneri ve taleplerine çözüm geliştirmeye devam ediyor. Eski Bağlar bölgesinde günlük ticaret için hareketli noktalar arasında yer alan Gürsel Caddesi’nde önce esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Beyoğlu, kendisine aktarılan sorunların en kısa zamanda çözüleceğini aktardı. Ardında da caddeyi baştan başa gezerek vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini not ederek çözüm için belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi.
“Bizim görevimiz çözüm üretmek”
Bağlar’da yaşanan sıkıntılara rağmen günlük hayat akışının hareketli olduğunu belirten Başkan Beyoğlu,”Hamd olsun depremlerin ardında vatandaşlarımız ve esnafımız toparlandı. Cadde ve sokaklarda canlılık var. Bizim görevimiz onları dinlemek, sorunlara çözüm üretmek ve taleplerinin gereğini hiçbir mazeret üretmeden yerine getirmektir. Bu yüzden buralardayız. Biz milletimizin taleplerini talimat olarak kabul ederiz. Milletimizin arasında olmaktan, dertleriyle dertlenmekten son derece mutluyuz. “ dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır da Kral olmak!

2023-07-24 16:31 - DİYARBAKIR

Nemrut Krater Gölü'ne atılan çöpler su altı yaşamı olumsuz etkiliyor

2023-07-29 16:14 - GÜNDEM

MHP, 11 Kişiyi Yönetimden Çıkardı!

2023-07-26 20:30 - DİYARBAKIR

Diyarbakır'da ekmeğe zam

2023-07-25 14:17 - DİYARBAKIR

Amedspor'a 1 kaleci daha

2023-07-30 17:02 - SPOR

ADP: Doğayı ranta feda etmekten vaz geçin

2023-07-30 20:53 - DİYARBAKIR

Barbie makyaj trendini yakalamak isteyenler buraya!

2023-07-28 10:31 - GÜNDEM

Kendi ürettikleri teleskoplarla gökyüzüne baktılar

2023-07-30 10:10 - TEKNOLOJİ

Ağır hasarlı binanın çatı katında yangın çıktı

2023-07-24 14:50 - GÜNDEM

“Kaza Mağdurları Haklarından Habersiz”

2023-07-27 14:42 - DİYARBAKIR

İlgili Haberler

Her keseye uygun hurma

19:18 - DİYARBAKIR

Diyarbakır | Bismil’deki ilk iftar çadırına yoğun ilgi

15:09 - DİYARBAKIR

Diyarbakır'da 'kaza kurşunu' denilen olay yasak aşk cinayeti çıktı

14:55 - DİYARBAKIR

Diyarbakır'da ağzı bağlı köpeği vatandaşlar ve polis kurtardı

14:10 - DİYARBAKIR

MİA Vakfı’ndan Diyarbakır’da 500 kişiye iftar yemeği

21:37 - DİYARBAKIR

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da büyük ‘oyunculuk’ vurgunu; Çocukların hayalleri çalındı

22:07 - ÖZEL HABER

Her keseye uygun hurma

19:18 - DİYARBAKIR

DEVA Partili Ekmen, süreci değerlendirdi;  Yola çıkanlara destek olunmalı

17:15 - GÜNDEM

PSK, silah bırakma çağrısını destekledi

16:39 - GÜNDEM

Diyarbakır'da 'kaza kurşunu' denilen olay yasak aşk cinayeti çıktı

14:55 - DİYARBAKIR